“Sözümüz söz olsun yapacağız”

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu ve taraftarlar bir araya geldi. Palu, Yayman’na “Katlı otopark’ı Muğlaspor’a istiyoruz” dedi. Başkan Adayı Yayman...

“Sözümüz söz olsun yapacağız”

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu ve taraftarlar bir araya geldi. Palu, Yayman’na “Katlı otopark’ı Muğlaspor’a istiyoruz” dedi. Başkan Adayı Yayman ise; “Büyükşehir ve Menteşe’ye seçilirsek sözüm söz olsun yapacağız” diye cevap verdi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman seçim çalışmalarını, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’ni Saburhane Gençlik Spor Kulübünde ziyaret ederek sürdürdü. Ziyarete Yayman ve Palu’nun yanı sıra, AK Parti Muğla Belediye Meclis Üyesi Ziya Ercan, AK Parti eski İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla Eski İl Genel Meclis Üyesi Eray Çiçek, partililer ve taraftarlar katıldı.

“Siyasetçilerden çok kandırıldık”

Ziyarette konuşan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu, Muğlaspor için destek istedi. Palu, “Bizim için tek konu var oda Muğlaspor. Muğlaspor’un üst liglerde olması ve maddi durumunun iyi noktalarda olmasını istiyoruz. Açıkçası, oluşan Menteşe Belediye Başkanından destek istiyoruz.Net olarak da şunu söylemek istiyorum ki Katlı otopark ve olabiliyorsa Zihni Derin’in altındaki otoparkı Muğlaspor’a tahsis edilmesini istiyoruz. Muğlaspor’un bir gelir kapısı olmalı. Biz bugüne kadar siyasetçiler tarafından çok kandırıldık. Bunun tekrar olmasını istemiyoruz” dedi.

 “Seçilirsek sözümüz söz olsun”

Muğlaspor’un çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğini dile getiren Muğla eski Vali Yardımcısı Menteşe Başkan Adayı Mestan Yayman, Muğlaspor’un problemini kendi problemi olarak göreceğini ve çözümü için 4 elle sarılacağını söyledi. Yayman, “Beklentilere maksimum derecede cevap vermek istiyoruz. Ama her olayı da yaparız, yapacağız demek doğru olmaz. Ben Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlık görevim süresince vatandaşlarla beraber hareket ettim. Afyon’da Kaymakamlık yaptığım zamanlarda hastanesi olmayan ilçe’ye eşimle beraber kermes yaparak hastanenin kaba inşaatını halkımızla bitirmiştik. Ardından zamanın Sağlık Bakanından destek istedik kapısını tırmaladık ve en sonunda o ilçeye hastane yaptırdık. Önemli olan bir şeyleri yapmak istemek ve en önemlisi iyi niyetinizin olmasıdır. Muğlaspor’un problemleri bizim problemimiz olacak. Bu yüzden de 4 elle sarılacağız. Sizin isteğiniz olan katlı otopark için Büyükşehir ve Menteşeye seçilirsek sözümüz söz olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu ve taraftarlar Mestan Yayman’a Muğlaspor atkısı ve şapkası hediye etti.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.