Soykan, ADD’yi ziyaret etti

7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Salih Soykan, Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesini ziyaret etti.7 Haziran 2015’te yapılacak...

Soykan, ADD’yi ziyaret etti

7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Salih Soykan, Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesini ziyaret etti.

7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Salih Soykan, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Muğla Şubesini ziyaret etti.

Başkan Cüneyt Erkmen Özbayır ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görüş alışverişinde bulunan Soykan; Türkiye’nin kötü gidişatını dur demek ve Muğla’ya en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

Genç siyasetçi Av. Salih Soykan; “Millet parçalanmaya çalışılmaktadır. Bu parçalanmayı asla izin vermeyeceğiz. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır. Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye’nin en önemli demokratik kitle örgütlerinden biridir. Büyük Önder Atatürk’ün fikir ve düşüncelerini ön planda tutup yaşatılmasını sağlayan çok önemli bir kurumdur. Biz MHP olarak “Ne Mutlu Türküm Diyen” insanlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz” dedi.

ADD Muğla Şube Başkanı Av. Cüneyt Erkmen Özbayır ise; “ADD olarak tüm siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının en üstünde bir şemsiye gibi görev yapma amacındayız. Biz Atatürkçü düşünce ışığıyla bu ülkeyi seven tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacağız. Genç meslektaşımı mecliste görmek bizi mutlu eder. Çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.