Sosyal Güvenlik Haftası başladı

Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Dorum beraberindeki heyetle Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u makamında...

Sosyal Güvenlik Haftası başladı

Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Dorum beraberindeki heyetle Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Sgk’nın başarılı bir kurum olduğunu ve daha önceden hizmet veren farklı 3 kurumun birleştirildiğini ifade etti. Sgk’nın tek çatı altında toplanması ile birlikte iş ve işlemlerin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, hızlı bir şekilde verilen sosyal güvenlik hizmetlerden dolayı Sgk çalışanlarına teşekkür etti.

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Dorum ise yaptığı açıklamada, çok iyi bir ekiple çalıştıklarını ve çalışanların vatandaşa iyi hizmet verme konusunda yoğun çaba sarf ettiğini ifade etti.

Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşların hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 13-19 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.