Son denetim Ören’de yapıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat mahallelerde yapılan çalışmalar ve noksanlıkları yerinde incelemek için ekibi ile birlikte başlattığı gezilerin sonuncusunu Ören’e yaptı.Sorunları yerinde görmek ve verimliliği arttırmak...

Son denetim Ören’de yapıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat mahallelerde yapılan çalışmalar ve noksanlıkları yerinde incelemek için ekibi ile birlikte başlattığı gezilerin sonuncusunu Ören’e yaptı.

Sorunları yerinde görmek ve verimliliği arttırmak amacıyla başlatılan Belde/Mahalle gezileri kapsamında Ören’de incelemelerde bulunan Başkan Tokat önemli açıklamalarda bulundu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Belediye meclis üyesi Mehmet Yılmaz,Halil Kocabaşoğlu ve birim Müdürleri ile Örende incelemelerde bulanan Başkan Tokat yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında halkı bilgilendirdi.

Yalı sahil yolunun düzenlemesi,Arkeo park alanına mesire alanı yapılması,yeni dolgu alanlarına park ve halı saha projeleri,Kültürel ve sportif alanlar yaratılması gibi bir çok proje hakkında bilgi veren Başkan Tokat amaçlarının 5 yıllık görev süresi içerisinde Ören’in çehresini olumlu yönde değiştirmek olduğunu söyledi.

Sabah erken saatlerde Ören’e gelen Başkan Tokat ve ekibi Ören Pazar yerinde ve Sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.Pazarcı ve Sanayi esnafı ile bir araya gelen ve sorunları dinleyen Tokat,Pazar yeri ve sanayi sitesinin yenileneceğini söyledi.

Ören’e Mavi Bayrak

İnceleme gezisi sırasında Ören’de bulunan yazlık site sakinleriyle de bir araya gelen Tokat şikayet ve istekleri dinledi.

Akademi,Aydınevler,Işık,Şavklı,Ertürk ve Balkan siteleri sakinlerinin katıldığı toplantıda konuşan tokat şunları söyledi.

“1 yıllık yapılanma süreci sonunda çalışmalarımıza hız verdik.Didim sınırından Gökova’ya kadar olan bir alanda 132 mahalleye hizmet götürmeye çalışıyoruz. 1 temmuz da yapacağımız Fen ve Bayındırlık ihaleleri ile kuracağımız şantiyelerde hizmeti yerinden yürüteceğiz.Ören ve Güllük bizim için önemli yerler.Örene mavi bayrak kazandırmak istiyorum.Bunun için de öncelikle alt yapı çalışmasının bitmesi gerekiyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi alt yapı projesini tamamlamak üzere,alt yapı bittikten sonra amacım bize verilen 5 yıllık görev süresi içerisinde Ören’in çehresini değiştirmek.Yaptığımız planlamalarda yalı sahil yolunu düzenlemek,sportif ve kültürel alanlar yaratmak,misafirlerimizin tatillerini huzur içinde geçirmeleri için yeşil alanları ve parkları modern şekilde düzenlemek var.Bunların hepsini alt yapı bittikten sonra yapmayı düşünüyoruz.Yapacağımız hizmetlerin günlük değil önümüzdeki yıllara yönelik olmasını istiyoruz.Bu anlamda sizlerinde bizlere yardımcı olmasını istiyoruz.”dedi.

İnceleme gezilerini her ay düzenli şekilde yapılacağını söyleyen Tokat her türlü isteklerin imkanlar dahilinde yerine getirileceğini dile getirdi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.