BAŞKAN TOKSÖZ’E DUR DURAK YOK

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  özellikle hafta sonları her gün bir mahalleye giderek yapılan çalışmaları yerinde inceliyor muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ediyor, onların sorunlarını tek tek not ediyor.Hafta...

BAŞKAN TOKSÖZ’E DUR DURAK YOK

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  özellikle hafta sonları her gün bir mahalleye giderek yapılan çalışmaları yerinde inceliyor muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ediyor, onların sorunlarını tek tek not ediyor.

Hafta sonları boş durmayıp çalışmaları yerinde izlediğini belirten Mustafa Toksöz; “Göreve gelirken verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Bazen hafta içi çoğu zaman hafta onu yapılan çalışmaları başkan yardımcıları ile yerinde izliyor muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ediyor, onların sorunlarını dinliyor not alıyoruz. 50 mahallenin birçoğunda sosyal tesis çalışmalarımız tamamlandı. Birçoğunda devam ediyor.  Çalışmalarımız bıkmadan yorulmadan devam edecek. Durmak yok yola devam, yakın zamanda bu güne kadar yaptıklarımız ve bundan sonra yapılacak hizmetleri ayrıntılı olarak açıklayacağız” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.