Somay, çalışmalarına STK’lardan başladı

Doğru Yol Partisi (DYP) Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, seçim çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) başladı. Ziyaretlerine İnşaat Mühendisleri Odası ve Kamu Sen’den başlayan Somay, STK’lardan görüş...

Somay, çalışmalarına STK’lardan başladı

Doğru Yol Partisi (DYP) Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, seçim çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) başladı. Ziyaretlerine İnşaat Mühendisleri Odası ve Kamu Sen’den başlayan Somay, STK’lardan görüş alışverişinde bulundu.

DYP Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, seçim çalışmalarının ilkini İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şube Başkanı Alifer Atasever’e yaptı. İl Başkanı Cahit Karaöz’ün de katıldığı ziyarette görüş Atasever ve Somay karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Somay, başkan seçildikleri taktirde ilk olarak yaz ekonomisinin kalkınması için çalışmalar başlatacaklarını söyledi. Somay, “Herkesin bildiği gibi Muğla’nın nüfusu öğrencilerden de oluşuyor. Hat daha yazın öğrenciler gittikten sonra Muğla’da ekonomik durgunluk yaşanıyor. Menteşe’de bulunan esnafların yazında para kazanması için öğrencilerin yaz okuluna gelmesi gerekiyor. Öğrencilerin burada kalması için de yaz için proje üretmeliyiz. Bizim projemiz öğrencilerin Akyaka’ya ücretsiz gidip gelebilmelerini hedefliyoruz” dedi.

Seçim sürecindeki çalışmalarından dolayı Somay’a başarılar dileyen Atasever, “Bizim veli nimetimiz üniversite. Yaz okulu bitti, esnaf kavruldu. Öğrencilerin yaz kış burada olması gerekiyor. Burada yaşayan öğrencilerin nüfusu burada olmalı. Ayrıca belediye kadronuzda Mimar, inşaat mühendisi olması gerekiyor. Özellikle belediye meclisinde söz hakları olması gerekiyor” dedi.

Timur Somay ve ekibi daha sonra Kamu-Sen’i de ziyaret ederek Kamu-Sen yöneticileri ve şube başkanları ile uzun süre karşılıklı sohbet ederek bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.