“Şoför esnafımızın derdine derman olacağız”

Seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, taksi durak şartlarının kötü olduğunu, şoför esnafının bir çok derdine derman olacaklarını...

“Şoför esnafımızın derdine derman olacağız”

Seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, taksi durak şartlarının kötü olduğunu, şoför esnafının bir çok derdine derman olacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Bozyer’i ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının sorunları masaya yatırıldı.

Meslek odalarının önerileri her zaman yol gösterici olduğu belirten MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice; “Sürekli taksici esnafımızın duraklarını ziyaret ediyoruz. O yüzden sıkıntıları biliyoruz. Durak şartlarını çok kötü buldum. Kabinler içinde nasıl duruluyor ben şaşırıyorum. Hem estetik açısından hem de taksici esnafımızın rahatlığı açısından tek tip yöre mimarisini yansıtan taksi durakları yapmak gibi bir projemiz var. Köy dolmuşları ve kamyon garajının bulunduğu yerleri de şehircilik adına çok kötü buldum. Hem fiziki mekanlar kötü hem araçların beklediği yerler. Vatandaşlarımız uygun görür bize görev verilirse fiziki şartların biran önce düzeltilmesi konusunda  şoför esnafımıza söz veriyoruz” dedi.

Plaka tattilerinin büyükşehir belediyesinin görevi olduğunu ifade eden Yenice; “Taksi plakasının belediye mülkiyetinde olup da kiralandığı uygulamayı sadece Muğla’da gördüm. Türkiye’nin neresine bakarsanız bakın taksi plakaları mutlaka ihaleyle satılmıştır. Alan kişinin mülkiyetine geçer. Doğru mudur? Yanlış mıdır? Bunu tartışırız. Doğrusunu hep beraber birlikte karar veririz.  Artık oda olarak almış olduğunuz kararlara göre yönlenecek bir çok olay. Ama biz Menteşe Belediyesi olarak görev bize verilirse şoför esnafımızın birçok derdine derman olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.