Silahlı kavgada 11 tutuklama

Marmaris ilçesinde 6 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı. Marmaris'te silahların kullanıldığı ve aralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri ile bir kadının da bulunduğu...

Silahlı kavgada 11 tutuklama

Marmaris ilçesinde 6 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı. Marmaris'te silahların kullanıldığı ve aralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri ile bir kadının da bulunduğu 6 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı, 3 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Uzunyalı mevkisindeki bir barda üç gün önce gece geç saatlerde iki grup arasında başlayan, daha sonra sokakta devam eden ve silahların da kullanıldığı kavgayla ilgili yakalanan zanlılardan ek gözaltı süreleri dolan 11'i kişi daha Marmaris Adliyesine sevk edildi. Zanlılardan M.F. (24), A.Ç. (24), M.E. (30), E.B. (27), A.G. (34), İ.H.Ş. (24), A.B. (43) ve S.E. (35) tutuklanırken; F.T. (27), Ş.B. (27) ile F.G. (29) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutukluların cezaevine gönderilmeden önce Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilmesi sırasında yeni bir olay yaşanması ihtimaline karşı polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Dün mahkemeye sevk edilen zanlılardan S.T. (30), A.B. (25) ve Ö.F.A. (24) da "Silahla kasten adam yaralama" iddiasıyla tutuklanmıştı.

Barda bir kadına laf atıldığı gerekçesiyle başladığı iddia edilen kavgada, aralarında Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Süleyman Aktaş'ın da bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, içlerindeki 4 zanlı gözaltına alınarak Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya götürülmüştü. Bu arada, olayla ilgili C.F'nin (30) ise aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.