SGK tadilata giriyor

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasında 15 ay devam edecek tadilat çalışması başlıyor. 26 yıldır aynı binada hizmet veren Muğla SGK’daki tadilat nedeniyle olabilecek hizmet aksamaları için İl Müdürü Ayhan Dorum vatandaşlardan...

SGK tadilata giriyor

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasında 15 ay devam edecek tadilat çalışması başlıyor. 26 yıldır aynı binada hizmet veren Muğla SGK’daki tadilat nedeniyle olabilecek hizmet aksamaları için İl Müdürü Ayhan Dorum vatandaşlardan anlayış bekledi.

İl Müdürü Ayhan Dorum gazetecilere yaptığı açıklamada, SGK hizmet binasının 26 yıllık olduğunu belirterek, "Bu binanın birkaç yıl önce güçlendirilmesi noktasında çalışmalar yapılmış. Biz de bunun çabasını sürdürdük. Bugün artık güçlendirme aşamasına getirdik. Binanın depreme dayanıklı, mantolama, ıslak ve normal zeminlerin tamir edilmesiyle ilgili 15 aya yakın yenile çalışmasına başlıyoruz. Bina 7 bin metrekareden fazla olduğu için tüm arkadaşlarımızı taşımanın ihtimali yok. Muğla'da böyle bir bina bulamadık dolayısıyla teknik elemanlarımız binayı ikiye bölerek çalışmalarını sürdürecek. Bazı servislerimizde eski Bağ-Kur binasında hizmet vermeye devam edecek. Bu arada tamir çalışmalarında kapsamında yemek hanemizi yukarı taşıyacağız, alt katta da 150 kişilik toplantı salonu oluşturacağız" dedi.

Tadilat esnasında bazı evrakların eski Bağ-Kur hizmet binasına taşınacağını belirten, Dorum, 15 ay sürecek çalışmada bazı aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekti. Dorum, "Bu süre zarfında vatandaşlarımızın işini aksatmadan, onları sıkıntıya sokmadan ve üzmeden nasıl yapabiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Çalışmalar esnasında zaman zaman sıkıntılar yaşayacağız. Muğla haklıda tamir ve yenileme aşamasında işlerinde doğa bilecek aksamalar için bizi bağışlamalarını ve bizlere yardımcı olmalarını rica ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.