SGK binası yenileniyor

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının eylül ayında başlayan tadilat ve güçlendirme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar iki bölüm halında gerçekleştirilecek.Yaklaşık 26 yıl önce yapılan Muğla Sosyal Güvenlik...

SGK binası yenileniyor

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının eylül ayında başlayan tadilat ve güçlendirme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar iki bölüm halında gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 26 yıl önce yapılan Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasında 4 ay önce başlayan güçlendirme ve tadilat çalışmaları devam ediyor. Binanın iç kısmının bir bölümünde hizmet verilirken, tadilat çalışmasının yapıldığı bölümün bitmesinin ardından ikinci bölümde çalışmalar başlayacak.

Binanın yapımından bu yana hiç tadilat görmediğini belirten SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, ilk defa binada çok kapsamlı bir tadilat çalışması yapıldığını söyledi. 2014 yılının sonlarında tadilatın tamamlanmasının beklendiğini belirten SGK İl Müdürü Dorum, “Binanın depreme dayanıklı, mantolama, ıslak ve normal zeminlerin tamir edilmesiyle ilgili 15 aya yakın yenile çalışmasına 4 ay önce başladık. Muğla'da geçici olarak hizmet verebileceğimiz bir bina bulamadık dolayısıyla teknik elemanlarımız binayı ikiye bölerek çalışmalarını sürdürüyor. Tadilat sonrası Muğla çok güzel bir SGK İl binasına kavuşacak. Sadece hizmet veren bir bina olmaktan öte, kurumumuza gelen vatandaşlarımızın rahat etmelerine yönelik yeni düzenlemeler de yer alacak. Bunun yanında personelimiz için de spor aktivitelerini yapabilecekleri bir alan düşünüyoruz” dedi.

Tadilat esnasında eski olan kabloların tamamen sökülerek yeni hatların döşendiğini açıklayan Dorum, “Binada merkezi ısıtma ve soğutma sistemi kuruluyor. Bunun yanında bilgisayarlar ve elektrik kabloları da yenileniyor. Teknolojiye cevap verebilecek teknik altyapı tadilat esnasında yeniden yapılıyor” dedi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.