Şeyh Mansour’un yatı Marmaris’te

Dünyanın en büyük 5. yatı olan, Manchester United futbol takımının sahibi Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan'a ait mega lüks yat 'Topaz', Marmaris'e geldi.İlçede ilgi odağı olan Şeyh Mansour'un 147 metrelik mega lüks yatı Topaz,...

Şeyh Mansour’un yatı Marmaris’te

Dünyanın en büyük 5. yatı olan, Manchester United futbol takımının sahibi Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan'a ait mega lüks yat 'Topaz', Marmaris'e geldi.

İlçede ilgi odağı olan Şeyh Mansour'un 147 metrelik mega lüks yatı Topaz, Adaağzı Aktaş Mevkisi açıklarına demirledi. Yüksek Petrol Konseyi üyesi ve Uluslararası Petrol Yatırım Şirketi ve Abu Dabi Yatırım Konseyi dahil çok sayıda yatırım şirketlerinin yönetim kurulu üyesi Şeyh Mansur'un ise yatta olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi.

İhtişamlı görünümüyle dikkat çeken ve yaklaşık 400 milyon Euro değerinde olduğu belirtilen yatta 6 süper lüks kabinin yanı sıra, helikopter pisti, yüzme havuzları ile fitness, sinema ve konferans salonları bulunuyor. 2012 yılında Alman tersanesinde inşa edilen 8 katlı yat, dünyanın 5. büyük özel yatı olarak gösteriliyor.

Yiyecek ve yakıt ikmali yapması beklenen yatın ilçede ne kadar kalacağı konusunda bilgi verilmedi.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.