“Seydikemerli Erdoğan’a sahip çıktı”

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer İlçe Başkanlığı’nın facebook sayfasında yayınladığı teşekkür mesajında Seydikemer’in yüzde 55,09’luk oy oranı ile Türkiye ortalamasının üzerine çıktığına...

“Seydikemerli Erdoğan’a sahip çıktı”

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer İlçe Başkanlığı’nın facebook sayfasında yayınladığı teşekkür mesajında Seydikemer’in yüzde 55,09’luk oy oranı ile Türkiye ortalamasının üzerine çıktığına dikkat çekti.

İlçe Başkanı Salih Gümüş, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Günlerce süren seçim heyecanın ardından halkımız cumhurun adamını cumhurun başkanı olarak seçti. 13 partinin desteğine karşı Recep Tayyip Erdoğan tek başına yüzde 52 oy alarak cumhurbaşkanı seçildi. Seydikemer’de de yüzde 42,99’a karşın yüzde 55,09’luk bir fark ile halkımız tercihini Erdoğan’dan yana kullandı. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek olan Tüm Hemşerilerimize teşekkür ederken Türkiye ortalaması üzerine çıkan bu başarıda merkezde ve kırsalda büyük bir özveri ile çalışarak Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği belediyecilik ilkesinde ilerleyen Seydikemer Belediye'mizin tüm fertlerine de ayrıca teşekkür etmek isterim. Bir teşekkür de gönlü başka partilerde olmasına rağmen “Türkiye’nin gücüne güç katan” hemşerilerime.  Allah hepinizden razı olsun”

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.