Seydikemer’e, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yapılacak

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak kurulması düşünülen Seydikemer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için Sağlık Bakanlığı ile yazışmalar başladı.Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü...

Seydikemer’e, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yapılacak

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak kurulması düşünülen Seydikemer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için Sağlık Bakanlığı ile yazışmalar başladı.

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Yasin Eryılmaz ve Başhekimi Dt. Erdinç Ural, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Yeni ilçe Seydikemer’le ilgili gelişmelerin konuşulduğu ziyarette Seydikemer ile ilgili önemli bir müjde de kamuoyu ile paylaşıldı. Verilen müjdeye göre protez ve laboratuvar birimleri ile en az 3 diş hekiminin görev alacağı bir polikliniğin ilçeye kazandırılması için bakanlık düzeyinde çalışma başlatıldığı bildirildi.

Bakanlık düzeyinde girişimler başladı

Ziyarette konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Fethiye ile Seydikemer’i birlikte kapsayacak şekilde Bölge Hastanesi yapılacağını zaten daha önceden duyurmuştuk. Lakin ağız ve diş tedavisi için de Seydikemer’den Fethiye’ye çok sayıda hasta gitmek zorunda kalıyor. Müdürüm ve Başhekimimle birlikte daha önceden bu konuyu konuştuk ve onlar da bir çalışma başlattılar. Bu konuyu aramızda olgunlaştırdık, şimdi bakanlık düzeyinde gerekli yazışmalara geçiyoruz. İlçemiz coğrafi yönden geniş ve nüfus artış hızı da yüksek. Bu yüzden bizim bu isteğimizi bakanlık yetkilileri de olumlu karşılayacaktır” dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında bilgi veren Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Yasin Eryılmaz ve Başhekimi Dt. Erdinç Ural da “Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize Seydikemer’den gelmek zorunda kalan hastalarımız için ağız ve diş sağlığı hizmetini Seydikemer’e getirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz, protez hizmetleri, laboratuvar ve hatta gerekirse görüntüleme biriminin de yer alacağı bir poliklinik kurup 3 veya 4 diş hekimi ile halkımıza hizmet vermek” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.