Seydikemer Belediyesi yol çalışmaları sürüyor

Seydikemer Belediyesi, bu güne kadar unutulan yayla yollarının bakımını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Bayır Mahallesinin Gökbel Yayla yoluna 450 kamyon stabilize malzeme serdi.Bir yandan...

Seydikemer Belediyesi yol çalışmaları sürüyor

Seydikemer Belediyesi, bu güne kadar unutulan yayla yollarının bakımını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Bayır Mahallesinin Gökbel Yayla yoluna 450 kamyon stabilize malzeme serdi.

Bir yandan sosyal ve kültürel belediyeciliği güreş ve şenlik gibi büyük organizasyonlarla süsleyen Seydikemer Belediyesi, merkezde ve köylerde yol yapım çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Akdağ eteklerinde bulunan mahallelerin yaylalarla olan bağlantı yollarının kış aylarında bozulduğunu belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bozulan kısımlarının düzletilmesinin yanı sıra gelecek kış aylarında da ulaşımın aksamaması için tedbirler alıyor. Bu bağlamda 10 km’lik Gökbel yolu için yaklaşık 450 kamyon stabilize malzeme serildi. Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi veren Bayır Mahallesi Muhtarı İlyas Kızılkaya, en son 5 yıl önce bakım yapılan Gökbel yolunun Seydikemer Belediyesi’nce bakıma alındığını; 4 kapyon, 1 greyder ve 1 ekskavatörün 15 gündür  çalıştığını ifade etti ve çalışmalar için Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.