Seydikemer Beledeyesi’nin hiç borcu yok

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Seydikemer Belediyesinin SGK ve Vergi Borcu bulunmamasından ötürü Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür etti.Seydikemer Mal Müdürlüğü bünyesinde Gelir Servisinin açılması ve "Bazı Alacakların...

Seydikemer Beledeyesi’nin hiç borcu yok

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Seydikemer Belediyesinin SGK ve Vergi Borcu bulunmamasından ötürü Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

Seydikemer Mal Müdürlüğü bünyesinde Gelir Servisinin açılması ve "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun" ile ilgili olarak Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Mal Müdürü Bünyamin Taşkın’ın da eşlik ettiği ziyarette Seydikemer’e açılan Gelir Servisi’nin ne kadar ihtiyaç olduğunu kendi gözleriyle gördüğünü belirten Bayar, katkıları için Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

En kapsamlı vergi barışı

İlçe halkının en büyük isteklerinin birinin daha gerçekleştiğini, Gelir Servisinin açıldığını kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, gelir servisinin açılmasında başta Bayar olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti. Belediye olarak hedeflerinin her zaman borçsuzuz belediye olduğunu kaydeden Otgöz’e Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar teşekkür etti.

Seydikemer Mal Müdürü Bünyamin Taşkın, vergi affıyla ilgili olarak bilgi sahibi olmak isteyen Seydikemerli mükelleflerin kendilerinden bilgi alabileceğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Yakup Otgöz, Seydikemer Gelir Servisinin açılmasında verdiği katkılardan dolayı Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.