Şevket Sabancı 3. Yılına Hiç-3 ile girdi

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, kuruluşunun 3. yılında "Olduğumuz ama bilmediğimiz: Hiç-3 " adlı  Turgutreis - Bodrum Çalıştayı'na ev sahipliği yapıyor.Sanatçı Gülsin Erbil’in fikri, ressam...

Şevket Sabancı 3. Yılına Hiç-3 ile girdi

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, kuruluşunun 3. yılında "Olduğumuz ama bilmediğimiz: Hiç-3 " adlı  Turgutreis - Bodrum Çalıştayı'na ev sahipliği yapıyor.

Sanatçı Gülsin Erbil’in fikri, ressam Ayfer Demircioğlu’nun organizasyonluğunda ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle 12 – 22 Eylül tarihleri arasında izlenebilecek Hiç-3 sergisi açıldı. Sergiye Bodrum’da yaşayan sanatseverler yanında Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi müdürü Emel Özkan da katılarak sanatçıları tebrik etti. Turgutreis - Bodrum Çalıştayı olarak Turgutreis Devtaş Sitesi'nde çalışmalarını sürdüren ressamlar, heykeltıraşlar, enstalasyon ustaları ile yerli ve yabancı konuk sanatçılar “Olduğumuz ama bilmediğimiz: Hiç-3” sergisinde bir araya geldi. Sanatçılar aynı zamanda sergi süresince eserlerin tüm üretim sürecini de yapacakları çalıştaylarla sanatseverlere yansıtacaklar.

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan sergi, 12 – 22 Eylül tarihleri arasında hafta içi 10.00 - 19.00, Cumartesi günleri ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.