Şerifoğlu, tekrar Genel Müdür

Geçtiğimiz aylarda Bereket Enerji Grubu ELSAN firmasınca  satın alınarak  özelleşen  1  Aralık itibarıyla Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş adını alan Yatağan termik Santralın Genel Müdürlüğü görevine...

Şerifoğlu, tekrar Genel Müdür

Geçtiğimiz aylarda Bereket Enerji Grubu ELSAN firmasınca  satın alınarak  özelleşen  1  Aralık itibarıyla Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş adını alan Yatağan termik Santralın Genel Müdürlüğü görevine eski Genel Müdür Nuri Şerifoğlu getirildi.

Daha önce de 6 yıl Yatağan ve Yeniköy Termik Santraların  Genel Müdürlüğü görevini yürüten  Nuri Şerifoğlu,  geçtiğimiz günlerde görevine başladı.  Şerifoğlu, Zonguldak İlinde bulunan  yine geçtiğimiz aylarda  aynı firma tarafından özelleşen  Çatalağzı Elektrik Üretim A.Ş’nin de  (ÇATEÇ ) Genel Müdürlüğü  görevini de yürütüyor.  Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş’nin  Genel Müdür Yardımcılıklarına da Yüksel Akın ve Serdar Toprak getirildi.  Daha önce GELİ Müessese Müdürü olan yüksel Akın’nın Kömür Sahalarından Sorumlu,  daha önce Yeniköy   Termik Santralın Genel Müdür Yardımcısı olan  Serdar Toprak’ın da  Enerji Sahalarından Sorumlu olduğu öğrenildi.  Termik Santralın İşletme Müdürlüğü  görevini ise eski müdür  Ali Değirmenci  yapıyor.

Genel Müdür Nuri Şerifoğlu; “Geçiş süreci sorunsuz devam ediyor,  eskiden olduğu gibi  çevreye de önem  vererek üretime ülkemize milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  Şu anda  sadece 3. Grupta üretim yapılıyor. 2. Grupta elektro filtre yenileme çalışmaları devam ediyor  1. Gruptaki arızaların giderilmesi sonucu 2 ay içinde devreye almayı düşünüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.