Şeriata uyumlu otel!

World Travel Awards 2013 ödülleri açıklandı, Listeye Türkiye'den de bazı tesisler girdi. Marmaris’ten Angel’s Peninsula Otel, dünyanın en iyi şeriat uyumlu lüks otel ve aile oteli ödülünü aldı."World Travel Awards 2013" Dünya...

Şeriata uyumlu otel!

World Travel Awards 2013 ödülleri açıklandı, Listeye Türkiye'den de bazı tesisler girdi. Marmaris’ten Angel’s Peninsula Otel, dünyanın en iyi şeriat uyumlu lüks otel ve aile oteli ödülünü aldı.

"World Travel Awards 2013" Dünya Seramonisi 30 Kasım 2013 Cumartesi günü Katar’ın Doho Şehrinde gerçekleşti. Gecede dünya ve bölgeler çapında ön plana çıkan tesisler ödüllendirildi. "Dünyanın en iyileri" kategorisine Türkiye'den 5 tesis girerken, "Avrupa'nın en iyileri" kategorisinde ise Türkiye'den 15 tesis yer aldı.Dünya kategorisi ödüllerinde, Marmaris’e bağlı Turgut Köyü’ndeki Koza İpek Holding şirketine ait Angel’s Peninsula, dünyanın eni iyi şeriat uyumlu lüks oteli ve en iyi aile oteli seçildi. Angels Peninsula, Avrupa Kategorisinde de Avrupa’nın en iyi aile oteli seçildi. Angels Peninsula’da alkollü içecek satışı ve servisi yapılmıyor. Otelde beş mescit bulunuyor. Otelin kadınlara özel plajı ve havuzları da var.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.