Şeren’den Vali Çiçek’e ziyaret

İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve beraberindeki heyet 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve beraberindeki heyete...

Şeren’den Vali Çiçek’e ziyaret

İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve beraberindeki heyet 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve beraberindeki heyete Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk de eşlik etti.

Doğanın dengesini bozmamak için herkesin çaba göstermesi gerektiğini dile getiren Vali Çiçek: “Çevre, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza vermek için atalarımızdan aldığımız bir mirastır. Bu emaneti en iyi şekilde koruyup yeni nesle bırakmalıyız. Çevre sadece insanlar için değil tüm canlılar için önem arz etmektedir. Bu nedenle duyarlı olmak, çevreyi korumak ve bunun için elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Vatandaşlarımıza çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılanmalıdır. Denetim ve yaptırımlardan çok eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık vermeliyiz. Yaptığımız bu projeler de buna yönelik olmalıdır. Planlı ve programlı çalışmalar yapmalı, çevre ile ilgilenen Sivil Toplum Kuruluşlarını desteklemeliyiz. Dünya Çevre Günü’nün farkındalık yaratmasını diliyorum.” dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ise: “Çevreyi koruma kullanma dengesini sağlamalıyız. İnsanları bu konuda eğitmek ve çevre bilinci aşılamakla yükümlüyüz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.