SENDİKALARIN BÜTÇE YÜRÜYÜŞÜ

KESK Muğla Şubesi Sendika üyeleri “emek için halk için bütçe” yürüyüşünde bir araya geldi. 19 Aralık günü grev yapan sendika üyeleri, hastane önünden başlayan yürüyüşte “Zam zulüm yolsuzluk işte AKP” sloganları...

SENDİKALARIN BÜTÇE YÜRÜYÜŞÜ

KESK Muğla Şubesi Sendika üyeleri “emek için halk için bütçe” yürüyüşünde bir araya geldi. 19 Aralık günü grev yapan sendika üyeleri, hastane önünden başlayan yürüyüşte “Zam zulüm yolsuzluk işte AKP” sloganları atarak sınırsızlık meydanına kadar yürüdüler.

Sınırsızlık Meydanına yürüdüler

KESK Muğla Şubesine bağlı sendika üyeleri “emek için halk için bütçe” sloganıyla 19 Aralık günü grev yaptı. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelen KESK’e bağlı Eğitim-SEN üyeleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde diğer sendika üyeleri ile buluştu. Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, TES-İŞ  Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik, Maden-İŞ Sendikası Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin, CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Muğla Tabip Odası Şube Başkanı Murat Akgül, ADD Muğla Şube Başkanı Burak Erbay ve çok sayıda sendika üyesi burada bir süre slogan atarak Sınırsızlık Meydanına yürüdü.

“Yağma ve talan bütçesi”

Yürüyüş hakkında açıkla yapan KESK Muğla Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü ve KESK Muğla Şube Başkanı Hulusi Kalaycı, yağma ve talan bütçesine karşı seslerini yükseltmeye, bütçeden haklarını almaya geldiklerimi belirtti. Kalaycı, “Her zaman ve her yerde eşitliğin, özgürlüğün, barışın, demokrasinin, bağımsızlığın, savaşsız ve sömürüsüz bir yaşamın savunucuları, bugün onurlu ve insanca yaşam hakkımız için buradayız. İstediğimiz insanın insanı sömürmediği, hiçbir halkın dil, din, kültür farklılıkları nedeniyle baskı görmediği, insanların açlıktan ölmediği, çocukların savaşlar sonucunda anasız babasız kalmadığı, Türkiye’de Ortadoğu’da ve bütün dünyada barışın, kardeşliğin, eşitliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.