Selzedelere devlet eli uzandı

Geçtiğimiz günlerde Geyik Barajı’ndan Bodrum’a içme suyu taşıyan şebekedeki arıza sonrasında meydana gelen su taşkınları sonrası zarar gören vatandaşlara Bodrum Kaymakamlığı ve Belediyeler Birliği yardım eli uzattı.Bodrum...

Selzedelere devlet eli uzandı

Geçtiğimiz günlerde Geyik Barajı’ndan Bodrum’a içme suyu taşıyan şebekedeki arıza sonrasında meydana gelen su taşkınları sonrası zarar gören vatandaşlara Bodrum Kaymakamlığı ve Belediyeler Birliği yardım eli uzattı.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire yapılan yardımları yerinde inceledi.

Su baskınında zarar gören aileler, ilgi ve desteklerinden dolayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’a teşekkür etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan  “Vatandaşlarımız eşyalarını güle güle kullansınlar. Ben de Belediye Başkanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği olarak mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderdi. Biz de Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak vatandaşlarımıza para yardımında bulunduk. İnşallah böyle bir afet bir daha yaşanmaz” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Kocadon da göreve ilk geldiği gün bu olayla karşılaştığını hatırlatırken,  “Mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Ailelerin istekleri tespit edildi ve bize bildirildi. Biz de Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği olarak elimizden gelen her şeyi kendilerine yaptık. Güle güle kullansınlar.”diye konuştu.

Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ise “Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye çalışıyoruz. Mağdur olan 4 ailemiz için Mehmet Kocadon Başkanımızı aradık, yardım istedik. Allah razı olsun, zarar gören bilgisayara kadar her şey tekrar yerine kondu. Güle güle, huzur içinde kullansınlar” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.