SELDA BAĞCANMUĞLA’DA Kİ  KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, yaptığ ıaçıklamada,Ula'ya bağlı Gökçe Mahallesinde Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde olan bir alanda yapılması planlanan festivale ekosistemi tahrip edeceği gerekçesiyle katılmayacağını...

SELDA BAĞCANMUĞLA’DA Kİ  KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, yaptığ ıaçıklamada,Ula'ya bağlı Gökçe Mahallesinde Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde olan bir alanda yapılması planlanan festivale ekosistemi tahrip edeceği gerekçesiyle katılmayacağını duyurdu.

Ula’da Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde olan bir alanda yapılması planlanan müzik festivali birçok kesim tarafından tepki toplamıştı.

Festival katılımcıları arasında yer alan ünlü sanatçı Selda Bağcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yapılması planlanan festivale ekosistemi tahrip edeceği gerekçesiyle katılmayacağını ifade etti.

Selda Bağcan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) Gökova Meclisi, Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde bulunan Gökçe Sahilinde yapılması planlanan 16 Temmuz’da ki festivalin yol açacağı; ses, ışık ve insan baskısının ekosistemi tahrip edeceği gerekçesiyle konsere katılmayacağımı duyururum.”

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.