ŞEHİT YILDIRAY ÇELTİKLİOĞLU ŞAHADETİNİN YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

22 Haziran 1995’de Şırnak’ta Şehit düşen Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu, şahadetinin yıldönümünde baba ocağının bulunduğu Muğla Menteşe Ortaköy Mahallesindeki evinde dualarla anıldı.Şehit annesi Seza Çeltiklioğlu’nu;...

ŞEHİT YILDIRAY ÇELTİKLİOĞLU ŞAHADETİNİN YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

22 Haziran 1995’de Şırnak’ta Şehit düşen Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu, şahadetinin yıldönümünde baba ocağının bulunduğu Muğla Menteşe Ortaköy Mahallesindeki evinde dualarla anıldı.

Şehit annesi Seza Çeltiklioğlu’nu; Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma  ve Dayanışma Dernek Başkanı Süleyman Teşkesen, Dernek Üyesi Ayşegül Güngör, Orta Köy Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf Cazağ ziyaret etti.

Okunan Kur’an  tilavetinin ardından yapılan dua ile Şehit 27 sene sonra yine anıldı.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, şahadetin çok büyük bir mertebe olduğunu,Yıldıray Çeltiklioğlu’nun da peygamberlikten sonra gelen bu mertebeye ulaştığını dile getirdi.

Annesi Seza Çeltiklioğlu ve şehidin 17 yaşındaki oğlu, şehidin ismini taşıyan Yıldıray Çeltiklioğlu ile bir süre sohbet eden Müftü Çapçı ve beraberindekiler,  şehide Allah’tan  rahmet dileyerek başsağlığı dileklerini iletti.

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.