Şehit ve Gazi çocukları için kermes

Muğla Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği’nin işbirliğinde yapılan kermese yoğun bir ilgi olurken kermesten elde edilecek gelir şehit ve gazi polislerin çocukları için kullanılacak.Polis...

Şehit ve Gazi çocukları için kermes

Muğla Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği’nin işbirliğinde yapılan kermese yoğun bir ilgi olurken kermesten elde edilecek gelir şehit ve gazi polislerin çocukları için kullanılacak.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Menteşe Sınırsızlık Meydanında Muğla Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneğinin işbirliğinde kermes düzenlendi. Kermese Vali Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve eşi Asuman Tipioğlu, Rektör vekili Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Ali Akkuzu ve eşi ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün eşi Gülsün Gürün katıldı.

Emniyet Teşkilatımızın kuruluşun 169. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen kermesin elde edilen gelir hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü eşi Asuman Tipioğlu, “Kermesten elde edecek gelir ile, başta şehit ailelerimiz, gazilerimizin Yüksek öğrenimde eğitim gören çocuklarına burs vererek destek olmak istiyoruz. Ayrıca, Emniyet Müdürlüğümüzün güvenlik hizmetlerinde kullanılmakta olan, araç, gereç ve malzeme alımlarına destek olunacak” dedi.

Menteşe Sınırsızlık meydanında düz enlenen kermeste satışı sunulan ev ve el yapımı ürünlerin tamamı polis eşleri tarafından hazırlanırken, kermesi gezen vali Mustafa Hakan Güvençer, eşi ile birlikte el yapımı börek. pasta, mantı ve diğer gıda ürünlerinden çok sayıda satın aldı. Kermes bir gün boyunca açık kalırken, kermes kapsamında canlı müzik gösterileri de yer aldı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.