Seçim hazırlıkları gözden geçirildi

Milas Kaymakamlığı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla bir araya gelen siyasi parti başkanları, belediye başkan adayları ve güvenlik güçleri, seçim güvenliğinin sağlanması adına görüş alışverişinde bulundu.30...

Seçim hazırlıkları gözden geçirildi

Milas Kaymakamlığı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla bir araya gelen siyasi parti başkanları, belediye başkan adayları ve güvenlik güçleri, seçim güvenliğinin sağlanması adına görüş alışverişinde bulundu.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle Milas Kaymakamlığı başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Milas Kaymakamı Fuat Gürel Başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Atik, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Gökmenoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve partilerin belediye başkan adayları katıldı. Seçim döneminde yaşanabilecek problemlerin giderilmesini ve olası sorunlara karşı tedbir alınmasını amaçlayan toplantıda, katılımcılara YSK kararlarına dair slayt ile sunum yapıldı.

Sunum öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaymakam Fuat Gürel; “30 Martta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde seçime katılacak partilerin ilçe başkanlarıyla beraber belediye başkan adaylarını davet ettik. Emniyet ve jandarma olarak komutanlarımızı ve müdürümüzü davet ettik. Onlarla beraber seçim güvenlik toplantısı gerçekleştireceğiz. Güvenlik denince şuana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadık inşallah karşılaşmayız da… Ancak bizler yine YSK kararlarını gözden geçirerek, bilgilendirme yaparak, kendi aramızda koordinasyonun sağlanması için toplandık. Tarafların güvenliğin sağlanması amacıyla birlik beraberlik içinde aynı masaya oturması da çok güzel bir manzara oluşturuyor. Ben katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.