Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 1. Turuna sayılı günler kala, Muğla’da Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.Tüm Türkiye’de...

Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 1. Turuna sayılı günler kala, Muğla’da Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye’de 10 Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Toplantıda Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar ve Seçim Kanunu Hükümleri doğrultusunda gerçekleştirilecek seçimin güvenli bir şekilde tamamlanması için seçim öncesi ve sonrasında alınması gereken tedbirler ele alındı.

Vali Güvençer açılış konuşmasında iyi bir seçim süreci geçirilmesi temennisinde bulunurken, seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diledi.  Açılış konuşmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından sunum yapıldı. Sunumlarda seçim sürecinde istenilmeyen olayların yaşanmaması için hazırlıklı olunduğu, süreç içerisinde personele bilgilendirme eğitimi düzenlenerek seçime hazırlanıldığı belirtildi.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Halil Çelik, Vali Yardımcıları Faruk Necmi Kurt, Salih Gürhan, Mevlüt Kurban, Ahmet Ertürk, Fethi Özdemir, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kaymakamlar, Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.