Satranççılar şampiyonaya hazır

Ortaca Belediye Spor satranç takımı Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek.25-31 Temmuz tarihlerinde Konya’da yapılacak olan ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun en kapsamlı şampiyonası olan Türkiye...

Satranççılar şampiyonaya hazır

Ortaca Belediye Spor satranç takımı Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek.

25-31 Temmuz tarihlerinde Konya’da yapılacak olan ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun en kapsamlı şampiyonası olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 1. Lige Yükselme karşılaşmaları başlıyor.

82 kulübün mücadele vereceği Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katılacak olan kulüplerin Ana Listeleri açıklandı.

Ortaca Belediyespor,2014-2015 sezonunda Muğla İl Yöre Kulüpler Satranç Karşılaşmaları sonunda Konya’da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 1. Lige Yükselme Karşılaşmalarına katılmaya hak kazandı. 82 kulübün güç ortalamasına göre 38.sırada başlayacak olan Ortaca Belediyespor Kulübü Satranç Takımının hedefi ise ilk 15 kulüp arasına girmek.

Bunun yanı sıra Ortaca Belediye Spor İlk 5 kulüp arasına girerse 2015-2016 sezonunda doğrudan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katılma hakkı elde edecektir.

Şampiyona hakkında açıklama yapan Ortaca Belediye Spor satranç antrenörü Hasan Güneş takımlarının yenme arzusu yüksek bir profile sahip olduğunu belirtti. Güneş; ‘'Geçen sezon 1. karşılaşmada karşılaştığımız 3. sıradan şampiyonaya başlayan İstanbul Boğaziçi Üniversitesi SK'ünü, 38.sıradan başlayan Ortaca Belediyespor 5-3 net skorla yenerek şampiyonaya damgasını vurmuştu. Satranç takımı olarak çalışma ve turnuvalara katılarak, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına hazırlandık. Yaş ortalaması düşük ancak azim, irade ve yenme arzusu yüksek bir profile sahibiz. Başlangıç sıralamamızın geride olması bizi ürkütmüyor. Aksine sıralama olarak bizden önlerde olan kulüplere karşı iyi oynuyoruz. Gençlerin istekli ve hırslı olması umutlu olduğumuzu gösteriyor. Sporcularımızın ellerinden geleni yapacaklarından hiç kuşkum yok’’ diye konuştu.(İHA)

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.