Satranç Takımları sahiplerini buluyor

Muğla Belediyesi tarafından, çocukların geri dönüşüm konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlamak için düzenlenen yarışmada ilk hediyeler sahiplerini buldu.Muğla Belediyesi tarafından düzenlenen kampanyada evlerinde büyük...

Satranç Takımları sahiplerini buluyor

Muğla Belediyesi tarafından, çocukların geri dönüşüm konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlamak için düzenlenen yarışmada ilk hediyeler sahiplerini buldu.

Muğla Belediyesi tarafından düzenlenen kampanyada evlerinde büyük bir poşet ambalaj atığı toplayan veya 2 litre kızartmalık atık yağ biriktiren ya da 30 adet atık pil toplayan çocuklara satranç takımı hediye edilecek. Başladığı günden itibaren, çocuklar tarafından büyük ilgi gören ve 500 adet satranç takımı dağıtılacak olan yarışmada şimdiye kadar 88 çocuk satranç takımı almaya hak kazandı.

Muğla Belediyesi Çevre Mühendisi Erdem Şenel “Yıllardır sürdürülen okullar arası atık toplama yarışmasının devamı niteliğinde olan ve yaz aylarında da çocuklarımızın geri dönüşüme olan ilgisini arttırmayı hedefleyen top ödüllü atık toplama kampanyasında 350 çocuğumuz yaklaşık 70.000 plastik ve cam şişe ve kola kutusu vb. ambalaj atıklarını toplayarak Belediyemize teslim ederek ödüllerini aldılar ve kampanyamız son buldu. Şimdi yeni bir kampanyaya başladık. Evlerinde büyük bir poşet ambalaj atığı toplayan veya 2 litre kızartmalık atık yağ biriktiren ya da 30 adet atık pil toplayan çocuklarımıza bir adet satranç takımı hediye edilecek.” dedi.

Çevre Mühendisi Erdem Şenel son olarak önümüzdeki dönemlerde çeşitli kampanyalarla çocuklarımız için geri dönüşüm konusunda bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.