Şampiyondan Vali Güvençer’e ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 29 Temmuz-03 Ağustos 2013 tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen 12 Yaş Türkiye Yaz Kupası 4. Tenis Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olan Muğlalı Lara Palaska, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i...

Şampiyondan Vali Güvençer’e ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 29 Temmuz-03 Ağustos 2013 tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen 12 Yaş Türkiye Yaz Kupası 4. Tenis Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olan Muğlalı Lara Palaska, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, genç sporcunun antrenörü Seyhan Heb ve annesi hazır bulundu.

Ziyaret esnasında sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Palaska, “ Manisa’da düzenlenen 12 Yaş Türkiye Yaz Kupası Tenis Turnuvası’nda hem Teklerde hem de Çiftlerde şampiyon oldum. Bu kupalarla birlikte 17. kupamı aldım. Başarılı bir sporcu olmamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi.”

Muğlalı sporcuya başarılar dileyen Vali Güvençer, “ Genç yaşta çok önemli başarılara adını yazdırman ve bu kupaları ilimize getirmen bizim için büyük onur. Bundan sonra hem okul hem de spor hayatının çok daha başarılı geçmesini temenni ediyorum. İlerleyen zamanlarda daha çok şampiyonluk ve kupa alacağına inanıyorum. Bu başarında emeği geçen ailene, antrenörüne ve İl Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkürler.” diye konuştu.

Daha sonra, genç şampiyon ve diğer ziyaretçilerle bir süre sohbet eden Vali Güvençer, Palaska’ya çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.