Samanlı Koyu 270 bin TL’yi gitti

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne ait Karagözler Mahallesi Büyük Samanlı Mevkiindeki adeta cennetten bir köşe olan C tipi mesire alanlarından Büyük Samanlı Koyuda ihale ile sahibini buldu.Geçtiğimiz ay içerisinde ihale ile...

Samanlı Koyu 270 bin TL’yi gitti

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne ait Karagözler Mahallesi Büyük Samanlı Mevkiindeki adeta cennetten bir köşe olan C tipi mesire alanlarından Büyük Samanlı Koyuda ihale ile sahibini buldu.

Geçtiğimiz ay içerisinde ihale ile 260 TL’ye bir turizm şirketine kiralanan ancak kiracının şartnameyi yerine getirmemesi üzerine yeniden 53 bin 560 TL muhammen bedelle ihale edilen Büyük Samanlı Koyu 270 bin TL’ye Bülent Aras’a ihale edildi. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü salonunda yapılan ihaleye 7 işletmeci katılırken biri evrak eksikliği nedeniyle ihaleden çıkartıldı. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Mühendisi Yalçın Balcıoğlu başkanlığındaki ihale komisyonu önünde yapılan ihalede önce ihaleye katılan firma ve şahısların verdikleri kapalı zarflar açılıp incelendi. Bir firma eksikleri nedeniyle ihaleye alınmazken ihaleye alınanlardan Bülent Aras yıllık 201 bin, Alparslan Erdoğan 65 bin, Emin Gıda Turizm 150 bin, MEK Bilgisayar 185 bin, Emin Karakaya 165 bin ve Erbe Mühendislikte 220 bin TL teklif verdi. Tam 9 buçuk yıllığına ihaleye çıkarılan Büyük Samanlı Koyu ihalesine katılanların teklifleri açıklandıktan sonra en fazla teklif veren Bülent Aras, MEK Bilgisayar ve Erbe Mühendislik yetkilileri yeniden kapalı zarf usulü yarıştılar. İhalenin sonunda gülen taraf Bülent Aras oldu. İkinci Teklifi verenlerden Bülent Aras ihaleyi 270 bin TL’lik teklifle kazanırken MEK Bilgisayar 230, Erbe Mühendislikte 225 bin teklif verdi.

İhalenin ardından kısa bir açıklama yapan Bülent Aras, Büyük Samanlı Koyuna halkın rahat bir şekilde piknik yapabileceği yeni düzenleme getireceklerini belirterek “Cenneten bir köşe olan Büyük Samanlı Koyu yapacağımız yatırımlarla Fethiye halkını beğenisini kazanacak" dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.