Salih Özen aday adaylığını açıkladı

Yatağan’a bağlı Turgut Beldesi’nin AK Partili Turgut Belde Belediye Başkanı Salih Özen, AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle aday adaylığını açıkladı.Salih Özen’in adaylık açıklaması öncesi...

Salih Özen aday adaylığını açıkladı

Yatağan’a bağlı Turgut Beldesi’nin AK Partili Turgut Belde Belediye Başkanı Salih Özen, AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle aday adaylığını açıkladı.

Salih Özen’in adaylık açıklaması öncesi toplantının açılış konuşmasını, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz yaptı. Toksöz, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Salih Özen’e başarı diledi.

Adaylık açıklaması için AK Parti Yatağan İlçe Binası’nda düzenlenen törende katılımcılara hitaben konuşan Salih Özen; “Ben Turgut Belde Belediye Başkanı olarak, Turgut'ta AK Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini verdiğime inanıyorum. Vaatlerimizin yüzde 99'unu gerçekleştirdik. Turgut sevdamı bundan sonra Yatağan sevdalısı olarak devam ettirmek istiyorum. Hazırladığımız projelere Hükümetimizin desteğini katarak Turgut Belediyesi’nin 1 Milyon TL’lik bütçesiyle 1 yılda 2,5 Milyon TL’lik yatırım yaptık. Turgut Beldesi bir şantiyeye döndü. Satmadık. Sattırmadık. Hiçbir yere borcumuz yoktur. Örnek bir belediye. Örnek bir Belediye Başkanı olduk. 50 yıldır yapılmayan Turgut - Yatağan Karayolu’nun, tarafım, köy muhtarlarımın katılımı ve Hükümetimizin de desteğini alarak yapımını sağladık. Yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir. Bize görev verilirse, ilk iş olarak, kavşak dahil İnönü Bulvarı’ndan Eskihisar’a kadar bölünmüş yolun, mevcut şekli bozulmadan, yenilenmesi halkın ve esnafın hizmetine, en iyi şekilde sunulması sağlanacaktır. Turgut’ta olduğu gibi Yatağan’da da çocuklarımız, ücretsiz halı saha, gençlerimize evlenebilsinler diye ücretsiz düğün salonu vaat ediyorum. AK Belediyeciliğin gururu olan TOKİ Evleri, çağımıza uygun alt ve üst geçitler, ilçemize yakışır terminal, üniversite, yeni Adliye binası, örnek bir hayvan pazarı ve en önemlisi Yatağan halkının ücretsiz ısınması sağlanacaktır. Allah’ın takdiriyle Ortadoğu’nun, Afrika'nın, Balkanların, Kafkasların ve tüm dünyanın lideri büyük usta Recep Tayip Erdoğan'ın izniyle; Alparslan'ın 1071'de Malazgirt’te, Fatih Sultan Mehmet Han’ın 1453'te İstanbul'da dediği gibi Cenab-ı Allah bu yüce görevi bize hayırlı ise nasip etsin diyorum. Koltuğa değil hizmete talibim diyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.