Sahillerde yazdan kalma günler

Türkiye’nin birçok şehrinde son bahar kendini iyice hissettirirken Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise yazdan kalma günler yaşanıyor.Turizm cenneti Bodrum’da hava sıcaklığının 30 dereceyi bulması ile yerli ve yabancı turistler...

Sahillerde yazdan kalma günler

Türkiye’nin birçok şehrinde son bahar kendini iyice hissettirirken Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise yazdan kalma günler yaşanıyor.

Turizm cenneti Bodrum’da hava sıcaklığının 30 dereceyi bulması ile yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Sarı yaz ile tabir edilen sonbaharda yaşanan sıcaklar nedeni ile Kumbahçe,Gümbet, Bitez ve Ortakent plajlarında güneşlenen turistler doyasıya denizin keyfini çıkardı. Kitap okuyan turistler, çay bahçelerini dolduran tatilciler ise Bodrum’da renkli görüntülere sahne oldu. Bayram tatilinin bekleyen esnaflar ise Ramazan boyunca sezonun biraz durduğunu daha sonra ise turistlerin tatillerine kaldığı yerden devam ettiğini belirtiler. Kurban bayramından umutlu olduklarını da dile getiren esnaf işşalah bayramda daha yoğun olacağız şimdiden rezervasyonlar başladı, ifadelerini kulandılar.

Bu arada bir çok şehirde yağız beklenirken Meteorolojiden edinilen bilgiye göre ise havaların Bodrum’da normallerinin üstünde olacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.