Sahil Güvenlik Komutanına teşekkür

Bodrum da 16-17 mayıs tarihleri arasında Kumbahçe sahilinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flayboard yarışlarına verdiği katkılar nedeniyle Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Yüzbaşı Utku Meral'e bir plaket verildi.Bodrum da yeni kurulan,...

Sahil Güvenlik Komutanına teşekkür

Bodrum da 16-17 mayıs tarihleri arasında Kumbahçe sahilinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flayboard yarışlarına verdiği katkılar nedeniyle Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Yüzbaşı Utku Meral'e bir plaket verildi.

Bodrum da yeni kurulan, Halikarnas Motor Sporları Kulübü başkan Faysal Şefkatlioğlu, yönetim kurulu üyeleri Ercan Esendemir, Mümtaz Doğmaz, Dnz Yzb Meral'e iki yıldır Sahil Güvenil komutanlığı olarak deniz güvenliğini sağlayarak destek oldukları için teşekkür etti.

TMF Yönetim Kurulu üyesi Faysal Şefkatlioğlu federasyonun su sporları ile ilgili etkilikleri konusnda bilgi verdi. Şefkatlioğlu" Geçen hafta Elezığ Keban Barajında düzenlenen su jeti ve flayboard Türkiye Şampiyonası ikinci ayak yarışlarını anlattı. Daha sonra , Bodrum da edindiğimiz tecrübeler sayesinde başarılı bir yarış gerçekleştirdik. Bundan sonra Karadeniz ve Burdur gölünde Türkiye Şampiyonası 3 ve 4 üncü ayak yarışları düzenlenecek

Halikarnas Motor Sporları KUlübü Başkanı Şefkatlioğlu, önümüzdeki ekim ayında Türkiye ATV şampiyonası ve Kasım ayonda Türkiye Enduro Şampiyonalarını Bodrum da düzenleyeceklerini açıkladı. Şefkatlioğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:" Yeni kurulan kulübümüzün kurucuları Faysal Şekatlioğlu, Ercan Esendemir, Yasin Söğütlü, Mümtaz Doğmaz, Halil Kuş, Yalçın Önerli, İbrahim Başkaya dan oluşuyor. Tecrübeli ve dinamik bir ekipten oluşan kulübümüz Bodrum ve çevresinde motor sporlarına, sporcu arkadaşlarımıza büyük önem vererek çalışmalarını sürdürecek" dedi.

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.