Şahan, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Mimar Vildan Şahan, Ak Parti’den Menteşe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığında gerçekleşen açıklamaya, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Muğla Büyükşehir Belediyesi...

Şahan, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Mimar Vildan Şahan, Ak Parti’den Menteşe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığında gerçekleşen açıklamaya, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi aday adayları, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.

Aday adayı Mimar Vildan Şahan yaptığı açıklamada, bana iş, aş ve iki erkek evlat anası olmayı nasip eden Muğla’mıza hizmet ederek teşekkür etmek istediğini söyledi.

Şahan; “ Ak Parti belediyeciliği vatandaşın gönlüne hitap eden, gönül alma esasına dayalı hizmetler bütünüdür. Fatih Sultan Mehmet’in de dediği gibi “Bir şehri imar etmek için halkın gönlünü almak gerekir”. Ak parti belediyeciliğinde de gönül almak esastır. Ak Parti yerel yönetimler alanında hem bir ekol hem bir okuldur. Tarihi dokusuna dokunmadan, doğallığını bozmadan kentsel dönüşümü gerçekleştirmek için 25 yıllık mesleki deneyimimi kadın bakış açısıyla birleştiren projelerle karşınıza gelmek istiyorum.  Yeryüzündeki cennet olarak anılan Muğla’mıza hizmet etmek, partimizin kuracağı takıma başkan olmak istiyorum.  Fakat önemli olan Muğla’nın hizmetkarı olmak olduğundan,  şahsıma verilecek her türlü görevi de Muğla’mız adına kabul edip tüm gücümle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Muğla’yı ve Muğlalıları iyi biliyor ve çok seviyorum. Çeyrek asırdır burada yaşıyorum. Muğla’ya bir teşekkür etme sevdam vardı, işte o yüzden bu fırsatı değerlendirmek istedim. Güler yüzlü etkin ve kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir. İnsanımızı mutlu etmek için çalışmak ve Muğla’da kadın bir belediye başkanı olarak sizlerle beraber bir tarih yazmak istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.