Sağlıkçılardan, Tokat’a teşekkür

İlçe Sağlık Müdürlüğü Doktoru Serap Dikmen ve Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Barış Akıncılar Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette Güllük...

Sağlıkçılardan, Tokat’a teşekkür

İlçe Sağlık Müdürlüğü Doktoru Serap Dikmen ve Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Barış Akıncılar Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette Güllük UMKE birimi  ve  düzenlenen lojman  konuşuldu. Dr: Serap Dikmen Başkan Tokat’a Lojmanın tahsisi, yardım ve destekleri için teşekkür etti. Dikmen; UMKE biriminin gerekli olduğu taktirde Boğaziçi,Kemikler gibi diğer mahallelerde de olaylara müdahale edeceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat UMKE nin kurulmasında yardımları için Dr.Dikmen  ve Dr. Akıncılar’a teşekkür etti.

Tokat ; “Geçtiğimiz yıllarda da Güllük’e 112 istasyonu açılması için ısrarcıydık.Ancak Bakanlığın genelgesi doğrultusunda bunu başaramamıştık.Güllük, Boğaziçi,Kıyıkışlacık gibi mahallelerimiz diğer yerlerden farklı.Bu bölgeler yaz aylarında hareketlilik kazanıp nüfusları 30-40 binleri buluyor..Kıyı Belediyeleri yaz aylarında  yüz binlerce kişiye hizmet verse de her zaman kış nüfusu göz önünde bulunduruluyor.Kış nüfusları 6-7 bin olan bu bölgeler yazın 30-40 bin nüfusa çıkıyorlar. Bu bölgelerde muhakkak acil müdahale için ekiplerin bulunması gerekiyor.

Güllük içinde 112 istasyonu kurulması için yoğun çaba sarf ettik.Geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü olay Güllük halkını derinden yaralayıp üzmüştü.Halk bu istasyonu çok istedi.Şimdi beklentilerimizden daha fazlasını elde ettik.UMKE çok kapsamlı bir birim. Bu birimin kurulmasındaki emek ve çabalarınız için sizlere teşekkür ediyorum. UMKE için tahsis ettiğimiz lojmanda çalışmalarımızı tamamladık. Gerekli olan malzemelerin temin edilmesi için Muhtarımız   ve Başkan Yardımcımız  beraber  çalışıyorlar.Gerekli çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak ”dedi.

İlçe Sağlık ve Toplum Sağlığı Müdürlüğünün ardından   MEMDER (Milas Emlak Müşavirleri Derneği) de Başkan Tokat’ı ziyaret etti.

27 Şubatta gerçekleşen Genel Kurul ile göreve gelen Başkan Hadi Karasu ve Mehmet Kırkık,Saffet Avcılar,Uzay Demirbaş ve Turgay Sim’den oluşan Yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.