SAATCI'YA ANLAMLI DESTEK

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destekler sürüyor. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi de Saatcı’yı ziyaret ederek yanında olduklarını açıkladı.Fethiye Muharip...

SAATCI'YA ANLAMLI DESTEK

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destekler sürüyor. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi de Saatcı’yı ziyaret ederek yanında olduklarını açıkladı.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundular. Başkan Saatcı’ya gaziler ve aileleri adına teşekkür eden Dernek Başkanı Süleyman Şahin, “Başkanımız bizler için elinden gelen her şeyi yaptı. Bizlerde ona destek için buradayız. Başkanın yanındayız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Saatcı ise, “Onlar zaten vatana ve millete vereceklerini vermişler. Bizim onlardan karşılık beklememiz haddimize düşmez” ifadelerini kullandı.

Tek dil vurgusu yapmak amacıyla astırdığı bayram mesajı billboardları sonrasında MHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Başkan Saatcı, 40 yıldır verdiği davadan, MHP Genel Merkezi’nin anlamsız tutumundan dolayı partisinden istifa etmişti. Bağımsız olarak belediye başkanlığını yürüttüğünü dönem içerisinde AKP ve CHP başta olmak üzere 7 siyasi partinin üst düzey yöneticilerinden teklif alan Başkan Saatcı, parti içi kırgınlıklara ve küskünlüklere yol açmamak için Demokrat Parti saflarına geçmişti.

“Yaptıklarını görmezsek nankörlük yapmış oluruz”

Siyasi süreç sonrası büyük teveccüh gören, neredeyse her gün destek ziyareti yapılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, son olarak Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden destek geldi. Dernek Başkan ve yönetim kurulu ile üyelerin gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Dernek Başkanı Süleyman Şahin, “Bizler elimizden geldiğince Saatcı’nın yanındayız.  Başkanın Şehit ailelerine, gazilerine yaptıkları, verdiği destekler ortadadır. Onun yanındayız. Bunu görmezsek o zaman nankörlük olur. Başkanımızın bizden şüphesi olmasın. Her zaman yanındayız. Başarılı olacağından da eminiz” dedi.

“Karşılık beklemek haddimize düşmez”

Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Şehit aileleri ve Gaziler derneğimiz bizleri ziyaret etti. Onlar zaten vatana ve millete vereceklerini vermişler. Bizim onlardan karşılık beklememiz haddimize düşmez. O yüzden sahiplenmelerine teşekkür ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.