Saatcı’dan, yeni atananlara ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Güzide Özkaya ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine getirilen Hakan Tufan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Saatcı,...

Saatcı’dan, yeni atananlara ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Güzide Özkaya ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine getirilen Hakan Tufan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Saatcı, “Fethiye’ye yaşamaktan keyif alınan bir şehre dönüştürme sevdamıza katkı sağlayacaklarından en ufak bir şüphemiz yok” dedi.

Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “6 ay önce yapılan görev değişikliği ile almış aldığı sorumluluk, üstlenmiş olduğu misyon ve gösterdiği başarıdan dolayı hepimizin gururu oldu. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevindeyken, Başkan Yardımcımız Şahin beyin emekli olmasıyla birlikte atanmış olarak atamış olduğumuz Başkan Yardımcılığı kadromuz boşaldı. Bu arkadaşlarımız bizim yükümüzü alıyorlar. Güzide hanım hem planlama, hem fen işleri hem imar müdürlüğümüzden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini kendisine yükledik. Şimdiye kadar verilen tüm görevleri yerine getirdi. Özellikle Kasım ayı içerisinde plan değişikliğiyle ilgili yoğun bir mesai dönemi yaşandı. Fethiye’ye yaşamaktan keyif alınan bir şehre dönüştürme sevdamıza katkı sağlayacağından en ufak bir şüphemiz yok. Başarılı bir görev dönemi diliyorum” dedi.

“Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım”

Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya ise, “Başkanım bana ne görev verdiyse ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Elimden ne geliyorsa fazlasıyla yapmaya devam edeceğim. Başkanıma bu görevi bana layık gördüğü için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Saatcı ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine atanan Hakan Tufan’ı da ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Saatcı, “Hakan bey Belediyespor’umuzun başkanı, ayrıca Fethiyespor yönetiminde görev yapıyor. Kendisi dinamik ve güvendiğimiz bir arkadaşımız. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

İmar ve Şehircilik Müdürü Hakan Tufan ise, “Mesai saati kavramı gözetmeksizin çalışacağız. Fethiye’miz için elimizden ne geliyorsa çalışacağız. Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.