SAATCI’DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye halkının büyük sevgi gösterileri eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.Fethiye’nin dört bir yanından halk,...

SAATCI’DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye halkının büyük sevgi gösterileri eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Fethiye’nin dört bir yanından halk, 15 yıldan bu yana Fethiye’ye kazandırdığı projelerle gönülleri fetheden Başkan Saatcı’ya sahip çıkarak, seçim bürosu açılışına akın etti. 7’den 70’e her kesimden vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışa yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Seçim bürosu açılışına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, çelenk göndererek Başkan Saatcı’ya başarılar diledi. Açılışa aynı zamanda DP İl Başkanı Zekayi Alper, DP İlçe Başkanı Osman Buğdaycı, DP Muğla ilçe teşkilat temsilcileri ve adayları ile çok sayıda Fethiye halkı katıldı.

“Saatcı partiler üstü bir başkandır”

Açılışta konuşan Demokrat Parti Muğla İl Başkan Zekayi Alper , Fethiyelilerin partiler üstü bir belediye başkanına sahip olduklarını belirterek, “Behçet Saatcı, 15 yıldan bu yana yaptığı hizmetlerle kendini kanıtlamış, halkın gönlünü kazanmıştı. Fethiyeliler çok şanslı. Çünkü Saatcı Fethiye’de partiler üstü bir belediye başkanıdır. Burada Ak Parti’li, Cumhuriyet Halk Parti’li ve Milliyetçi Hareket Parti’li seçmenleri görmek mümkündür. İşte bu da Başkanımız Behçet Saatcı’nın halkın sevgisini kazandığını açık bir şekilde göstermiştir” ifadelerini kullandı.

“Seçim bürosu benim değil, Fethiyelilerindir”

Fethiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlara hitap eden Başkan Saatcı, açılışı gerçekleşen seçim bürosunun kendisinin seçim ofisi olmadığını belirterek, “Bu açılış Fethiye’nin açılışı, Beşkaza’nın açılışı, analarımızın, bacılarımızın, çocuklarımızın, geleceğimizin açılışıdır” dedi. Demokrasi şehitlerine değinen Başkan Saatcı, “1950'li yıllarda tek partili dönemden, çok partili siyasete geçiş sonrası halka umut olan, ancak 60 ihtilalı sonrası yaşam hakları ellerinden alınan, Demokrasi Şehitlerimiz Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu'yu rahmetle anıyoruz. Ruhları şâd olsun” ifadelerini kullandı.

Hiçbir rakibimizi belden aşağı vurmayacağız”

Seçim çalışmalarının nasıl geçeceği hakkında düşüncelerini Fethiye halkı ile paylaşan Saatcı, “Biz seçimlerde belli bir duruş sergilemeye çalışıyoruz. Biz bir kere hiç yalan atmayacağız. Yapamayacağımız işi söylemeyeceğiz. Hiçbir rakibimizin özeli ile uğraşmayacağız. Hiçbir rakibimize kötü demeyeceğiz. Aile hayatına girmeyeceğiz. Belden aşağı vurmayacağız. Bizle uğraşmayanlar ile uğraşmayacağız. Karşımızdakine göstermiş olduğumuz saygıyı da onlardan bekleyeceğiz” dedi.

“Ne Büyükşehir’e ne de iktidara güveniyoruz”

Önce Allah’a sonra ise Fethiyelilere güvendiğini tekrar yineleyen Saatcı, “Bazı arkadaşlar büyükşehir’e, bazıları ise iktidara güveniyor. Arkadaşlar biz önce Allah’ü Teâla’ya sonra ise size güvendik. Hiçbir siyasi partiden, hükümetten bir lira para almadan sizlerin bizlere verdiği güçle, sizlerin bize verdiği güvenle azdır, çoktur, iyidir, kötüdür ne yaptıysak hep beraber yaptık. Hep beraber yapmaya devam edeceğiz. Biz sizlere güveniyoruz, biz sizlere güvenerek yola çıkıyoruz. Öyle büyükşehir’e, iktidara güvenerek değil. İktidar da gider, Büyükşehir’de. Ama Fethiye kalır. Ayrıca şunu da söyleyeyim. Ben Kanalizasyon ve Arıtma’yı 1. dönem yaptım, Muğla 3. dönemde yaptı. Aradaki farkı siz görün” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, annesine, babasına, eşine, evlatlarına, Belediye’deki çalışma arkadaşlarına ve meclis üyesi arkadaşlarına teşekkür etti. Daha sonra dualar eşliğinde seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.