Saatcı’dan, Çevre Birimi’ne ziyaret

Kurumların özel günlerini es geçmeyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çevre Haftası dolayısıyla her sene gerçekleştirdiği Belediye Çevre Birimi ziyaretini bu yıl da sürdürdü. Başkan Saatcı, kendi ölçeğindeki...

Saatcı’dan, Çevre Birimi’ne ziyaret

Kurumların özel günlerini es geçmeyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çevre Haftası dolayısıyla her sene gerçekleştirdiği Belediye Çevre Birimi ziyaretini bu yıl da sürdürdü. Başkan Saatcı, kendi ölçeğindeki belediyelerle kıyaslandığında çevresel çalışmalar açısından çok önde olduklarını kaydetti.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur, Mete Karacadağ ve Mete Atay da katıldı. Bu tür ziyaretleri 1999 yılından bu yana yaptığını belirten Başkan Saatcı, tüm kurumların özel günlerini es geçmemeye gayret gösterdiğini ifade etti. Bu ziyaretlerin kurumlar arası bağı arttırdığının altını çizen Saatcı, kendi ölçeğindeki belediyelere bakıldığında Fethiye Belediyesi’nin çevresel çalışmalarda çok önde olduğunu kaydetti. Tüm personeline çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Saatcı, çevre haftası ve devam eden projelerle ilgili Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak’tan bilgiler aldı. Hatice Kabak ise, ziyaretinden dolayı Başkan Saatcı ve Başkan Yardımcılarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.