Saatcı’dan birlik çağrısı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Demokrat Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini ve Fethiye Belediyesi DP’li meclis üyelerini akşam yemeğinde bir araya getirdi. Vefanın önemli bir unsur olduğunu belirten Başkan Saatcı,...

Saatcı’dan birlik çağrısı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Demokrat Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini ve Fethiye Belediyesi DP’li meclis üyelerini akşam yemeğinde bir araya getirdi. Vefanın önemli bir unsur olduğunu belirten Başkan Saatcı, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın düzenlediği yemekte Demokrat Parti bir araya geldi. Saatcı’nın düzenlemiş olduğu akşam yemeğine, Demokrat Parti İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve yönetim kadrosu, Fethiye Belediye Başkan yarımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş, DP’li Belediye Meclis Üyeleri eksiksiz katıldı. Başkan Saatcı, düzenlediği yemeğe gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Samimi ortamda geçen yemekte birlik ve beraberlik çağrısı yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Demokrat Parti’nin değerli ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlar, Meclis üyesi arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu akşam bu yemeği paylaşmanın keyfini bende sizler gibi yaşıyorum. Davetimize icap ettiğinizden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Hep bu şekilde etle kemik gibi birbirinden ayrılmayan, hiç aralarına nifak sokulmayan bir ekip olarak uzun yıllar inşallah böyle gider” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.