Saatcı’dan bakana bilboardlı teşekkür

MHP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı Devlet hastanesi önünde bulunan sazlık alanın Fethiye Belediyesi ve sivil toplum örgütlerinin birleşip TOKİ’ye verilmesine karşı çıkarak bu yerin Fethiye belediyesine park ve...

Saatcı’dan bakana bilboardlı teşekkür

MHP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı Devlet hastanesi önünde bulunan sazlık alanın Fethiye Belediyesi ve sivil toplum örgütlerinin birleşip TOKİ’ye verilmesine karşı çıkarak bu yerin Fethiye belediyesine park ve rekreasyon alanı olarak tahsis edilmesiyle ilgili başvurusuna Maliye Bakanı Mehmet şimşek’in olumlu yanıt vermesine billboardlardan teşekkür etti.

MHPli Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Fethiye şehir merkezinde bulunan billboardlara Maliye Bakanı Mehmet şimşek’in fotoğraflarıyla birlikte teşekkür etmesini de biliriz. Sahil bandındaki park ve rekreasyon alanının belediyemize tahsisini imzalayan Maliye Bakanımız Mehmet şimşek’e tüm Fethiyeliler adına teşekkür ederiz" yazısını yazdırarak AK Partili bakana teşekkür etti. Vatandaşlar billboardlardaki bu teşekkür mesajını ilgiyle karşıladılar.

Fethiye devlet hastanesi önünde bulunan sazlık alanın tahsisi geçtiğimiz yıllarda TOKİ’ YE verilmişti. Fethiye belediyesi ve sivil toplum örgütlerinin birleşip karşı çıkmasıyla başlayan süreçte park ve rekreasyon alanının ön tahsisi iki yıllığına Maliye Bakanı Mehmet şimşek tarafından Fethiye belediyesine verildi. Belediye başkanı Behçet saatcı konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e teşekkür ederken imza aşamasında beş yıldır bekleyen diğer projelerin de aynı şekilde imzalanması dileğinde bulunmuştu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.