Saatcı’dan adaylara gönderme

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı,”Kullanım tarihi dolmuş, Butik şehir değil, bitik şehir ifadelerini bazı adaylardan duyuyorsunuz. Madem ben bu kadar kötü adamdım, Başbakan Recep...

Saatcı’dan adaylara gönderme

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı,”Kullanım tarihi dolmuş, Butik şehir değil, bitik şehir ifadelerini bazı adaylardan duyuyorsunuz. Madem ben bu kadar kötü adamdım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu neden, ‘Gel bizim adayımız ol’ dedi” şeklinde konuşarak gönderme yaptı.

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Cami Mahallesi sakinlerinin yoğun katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Akşam toplantıları kapsamında Cami Mahallesi sakinlerine seslenen ve bölgeye yapacağı projeleri aktaran Saatcı, “‘Kullanım tarihi dolmuş, Butik şehir değil, bitik şehir’ ifadelerini bazı adaylardan duyuyorsunuz. Madem ben bu kadar kötü adamdım, 15 yıldır bir şey yapmadım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu neden, ‘Gel bizim adayımız ol’ dedi. MHP ve BDP hariç 7 siyasi parti neden bizi partisine davet etti. Şunu da ifade edeyim. Şuan en uçtan en uca kadar siyaset yapan herkese Sayın Başbakan’ın bana yaptığı teklif yapılacak, 10 kişiden 9’u takla atmazsa, en değerli şeylerini bonus olarak vermezse ben bir şey bilmiyorum. Sayın Başbakan’ın teklifini sizlerle paylaşmak istiyorum. 1, Fethiye Belediye Başkan adaylığı 2, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı 3, Seçimdir ikisi de olmadı mı? Ak Parti 1. Sıra Muğla Milletvekilliği adaylığı… Hayat illaki makam mevki demek değildir. Hayat güne bakan çiçeği gibi olmamaktır. Hayat doğrulardan taviz vermemektir. Hayat bir duruştur. Parada bulunur, makam da bulunur, mevkii de bulunur. Ama onurlu duruşu hiçbir zaman kaybetmeyeceksin.”dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.