Saatcı: Yapmadan yaptık demedik

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Karamersin ve Bozyer vatandaşlarıyla bir araya geldi. Karamersin’de yapılan toplantıda vatandaşlar Saatcı’yı coşkuyla karşıladı. Fethiye İşletme...

Saatcı: Yapmadan yaptık demedik

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Karamersin ve Bozyer vatandaşlarıyla bir araya geldi. Karamersin’de yapılan toplantıda vatandaşlar Saatcı’yı coşkuyla karşıladı. Fethiye İşletme Fakültesi’nin temelinin Belediye tarafından atıldığını vatandaşlarla paylaşan Başkan Saatcı, 2011 yılında AKP İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye’nin her bölgesine astırılan “Söz verdik, birer birer yapıyoruz. İşletme Fakültemiz hayırlı olsun” yazılı afişleri halka göstererek, “Billboardlara 2011 yılında yazdılar. Reklam yaptılar. Sadece adı konulmuş işe, ‘hayırlı olsun’ dediler. Biz şimdiye kadar bir işi yapmadan, ‘yaptık’ demedik” dedi.

Başkan Saatcı, seçim çalışmaları için gittiği köy ve beldelerde ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Köy gezileri kapsamında Saatcı, Karamersin’de vatandaşlarla buluştu. Meydanı dolduran Bozyer ve Karamersin halkına bölgenin eksiklerini ve sorunlarını paylaşan Saatcı, önümüzdeki dönemlerde yapacağı projeleri de vatandaşlara anlattı. Fethiye İşletme Fakültesi’nin A Blok’unun belediye tarafından temelinin atıldığını vatandaşlarla paylaşan Saatcı, AKP’nin 2011 yılında astırdığı billboardlara değinerek, “İşletme Fakültemizin temelini hep birlikte attık. Bu bize mi düşerdi? Billboardlara 2011 yılında yazdılar. Reklam yaptılar. ‘İşletme Fakültesi Fethiye’mize hayırlı olsun’ diye. Bizim işlerimize ‘hayırlı olsun’ dediğimiz iş, bitmiştir. Biten işe ‘hayırlı olsun’ denir.  Sadece işin adı konulmuş, ‘hayırlı olsun’ dediler. Biz şimdiye kadar yapmadan, yaptık demedik.  Biz Fethiye’de hiç destek almadan bir şeyler yapıla bilineceğini gösterdik” dedi. Bölgenin sorunlarını da vatandaşlarla paylaşan Saatcı, sunumlar eşliğinde vatandaşlara projelerini anlattı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.