SAATCI: ÖNCE KENDİNE GÜVENECEKSİN

DP Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Herkes sırtını başbakana dayamış. Önce kendine güveneceksin. “ dedi.Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet...

SAATCI: ÖNCE KENDİNE GÜVENECEKSİN

DP Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Herkes sırtını başbakana dayamış. Önce kendine güveneceksin. “ dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye merkezdeki ilk toplantısını Yeni Mahalle’de gerçekleştirdi. Yeni Mahalle meydanında gerçekleşen toplantı coşkulu bir şekilde gerçekleşirken, Başkan Saatcı önemli değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’nin Fethiye Sokak ve caddelerine astırdığı ‘İstanbul’a 3. Köprü, Daima ileri’, ‘Muhteşem Proje Kanal İstanbul, Daima İleri’ afişlerini Yeni Mahalle sakinlerine gösteren Saatcı, “Benim Sayın Başbakan’la sorunum yok. Ancak herkes sırtını Başbakan’a dayamış. Başbakan’ın sırtından oldu, oldu. Olmadı, kusura bakma. Arkadaş kendine güveneceksin! Kendine güvenmiyorsan, niye çıkıyorsun ortaya” ifadelerini kullandı.

Yeni Mahalle’de muhteşem bir kalabalık ile karşılanan DP Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, meydanı dolduran Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Meydanı dolduran kalabalığın sevinç gösterileri eşliğinde mahalle meydanına gelen Saatcı, birçok konuda değerlendirmede bulundu. Ak Parti’nin Fethiye Sokak ve caddelerine astırdığı ‘İstanbul’a 3. Köprü, Daima ileri’, ‘Muhteşem Proje Kanal İstanbul, Daima İleri’ afişlerini Yeni Mahalle sakinlerine gösteren Saatcı, “Şimdi biz Sayın Başbakan’la mı yarışıyoruz yoksa AKP’nin adayı arkadaşla mı? İstanbul’un 3. Köprüsünü Fethiyeliler ne yapacak? Muhteşem Proje Kanal İstanbul. Yani Boncuklu Yarımadasına kanal açarsın, ‘ben bu kanalı yapacağım’ dersin. Aklım erer. İstanbul’daki kanal projesini Fethiyeliler ne yapacak? Bu neyi gösteriyor biliyor musunuz? Elde avuçta bir şey yok. Herkes sırtını Başbakan’a dayamış. Başbakan’ın sırtından oldu, oldu. Olmadı, kusura bakma. Arkadaş kendine güveneceksin! Kendine güvenmiyorsan, niye çıkıyorsun ortaya” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.