Saatcı, makamı CHP’li vekile bıraktı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, şehir dışı programından dolayı makamını CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mert Demir’e bıraktı. Vekâleten Fethiye Belediye Başkanlığını yürüten CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mert...

Saatcı, makamı CHP’li vekile bıraktı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, şehir dışı programından dolayı makamını CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mert Demir’e bıraktı. Vekâleten Fethiye Belediye Başkanlığını yürüten CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mert Demir, Başkan Saatcı’ya gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür etti.

Göreve başladığı 1999 yılından bu yana, kendi inisiyatifinde olmasına rağmen, mensubu olduğu parti dışındaki belediye meclis üyelerine de koltuğunu bırakan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın bu tavrı, kendisinin partiler üstü bir anlayışa sahip olduğunun en güzel örneği... Geçtiğimiz Ramazan Bayramında makamını AKP’li Belediye Meclis üyesi Halil Doğan’a bırakan Başkan Saatcı, bu seferde şehir dışı programından dolayı makamını CHP’li Mert Demir’e bıraktı. Demir gün içerisinde Fethiye Belediyesi’nin projelerini incelemek için araziye de çıktı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.