Saatcı, mağdur turistin zararını karşıladı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı EMİTT 2017 fuarında, ‘Fethiye’ye gelen turistlerin verilen hizmetten memnun olmaması durumunda parasını iade edeceğiz’ ifadelerini kullanmıştı. Başkan Saatcı’nın o ifadeleri gerçek...

Saatcı, mağdur turistin zararını karşıladı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı EMİTT 2017 fuarında, ‘Fethiye’ye gelen turistlerin verilen hizmetten memnun olmaması durumunda parasını iade edeceğiz’ ifadelerini kullanmıştı. Başkan Saatcı’nın o ifadeleri gerçek oldu. Fethiye’ye tatile gelen Hülya Ezmen, Fethiye’de bir esnaf tarafından kendisinden yüksek ücret talep edildiğini belirterek, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ulaşıp mağduriyetini dile getirdi.Başkan Saatcı’nın talimatıyla misafirin şikâyeti incelenerek haklı olduğu tespit edilip, zararı karşılandı.

Fethiye’nin bayram tatiline hazır olduğunu kaydeden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Biz misafir odamızı güzel bir noktaya getirdik. Bu anlamda dışarıdan gelen misafirlerimize gerçekten iyi ağırlayabilme konusunda benim bir tereddüttüm yok. EMİTT fuarında çok net ifade kullanmıştım. ‘Tatilini Fethiye’de geçirmek isteyen bir kardeşimiz olur da Fethiye’den memnun kalmaz, ola ki bir sıkıntısı olursa gelsin bize sıkıntısını anlatsın. Her türlü ceremesini ödemeye hazırız’ demiştim. Bununla ilgili dün bir esnaf arkadaşın yanlışını, arkadaşlarımız telafi ettiler.Önemli olan gelen müşterinin memnuniyetini sağlayarak tekrar gelmesini sağlamak. Yoksa geldiği zaman kümese giren kaz hesabı tüylerini yolup onu çıplak göndermek değil. Amacımız gelen misafirlerin memnuniyeti olsun.

Saatcı, esnaflara seslendi

Fethiye’de bayram tatili boyunca beklenen yoğunluk nedeniyle turizmci esnafların çok dikkatli olması gerektiğini hatırlatan Başkan Saatcı, yoğunluğun suiistimal edilmemesini istedi. Başkan Saatcı, “Esnaf arkadaşlarıma bir kez daha sesleniyorum. Bayramda müşteri bolluğundan dolayı Fethiye’nin imajını bozacak, zedeleyecek işler olmasın! Bunun yarını da var. Bu psikolojiyle hiçbir kardeşimin hareket edeceğini sanmıyorum ama insanız şaşarız. Bütün esnaf kardeşlerim gelen herkesi kendi evinize gelen misafir gibi değerlendirip, ağırlayın. Öyle fiyat çıkarın. Misafirlerimizi memnun ederek gönderin. Bu da esnaflarımızdan ricamdır” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.