“SAATCI DYP İLE KAZANIR”

Partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya DYP’ye davetini yineleyen ve bu konuda gerekli girişimlerde bulunduklarını bildiren DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, “ DYP hizmet partisi, Saatcı da hizmet...

“SAATCI DYP İLE KAZANIR”

Partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya DYP’ye davetini yineleyen ve bu konuda gerekli girişimlerde bulunduklarını bildiren DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, “ DYP hizmet partisi, Saatcı da hizmet adamı. Anlayışımız örtüşüyor. Saatcı DYP’nin adayı olarak seçime girerse yüzde yüz kazanır” dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini ve bu doğrultudaki çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü açıkladı. Muğla il genelinde Marmaris, Datça, Köyceğiz ve Ula ilçeleri dışında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve bu dört ilçede de teşkilatlarını kısa bir süre içinde kurarak seçim çalışmalarına hız vereceklerini belirten Karaöz, “ Bütün ilçelerde seçimlere kendi adaylarımız ile gireceğiz. Teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlanma noktasına geldi. Bir yandan da aday belirleme çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kapımız herkese açık. Şu ya da bu nedenden dolayı partilerinde mutlu olmayan özellikle AK Parti içindeki eski yol ve dava arkadaşlarımıza kapımız açık. Adalet Partisi çizgisinin devamı olan Doğru Yol Partisi’nde mücadele ve siyaset yapmış her arkadaşımızı tekrar yuvasına dönmeye çağırıyoruz” dedi.

“Türkiye’nin DYP’ye ihtiyacı var”

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun iyi olmadığı ifade eden Karaöz, “ DYP’siz bir Türkiye’nin durumu ortada. İç ve dış politika iflas etmiş durumda. Toplumumuz kutuplaştırıldı ayrıştırıldı. Türkiye’de etnikçilik ve mezhepçilik ön plana çıkarıldı. Özgürlüklerin yok edildiği dayatmacı ve baskıcı bir yönetimle idare ediliyor Türkiye. Türkiye’nin yeniden içte ve dışta güçlü bir ülke olması için DYP iktidarına, Kırat’ın şahlanışına ve iktidarına ihtiyacı var. Türkiye Kırat’ı özledi. Biz DP’de doğduk, AP’de büyüdük DYP ile koştuk. Türkiye’nin ve milletimizin tekrar koşması için bütün merkez sağ ve eski yol arkadaşlarımız DYP’de buluşmalı.

Önümüzdeki yerel seçimler ülkenin geleceği açısından çok önemli. Seçimlerden çıkacak sonuç DYP iktidarını da belirleyecek. Bir yandan seçim çalışmalarımız bir yandan da üye kayıtlarımız sürüyor. Beldelerde köylerde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırat’ı hep beraber tekrar iktidara taşıyacağız.” Diye konuştu.

“Saatcı’yı bekliyoruz”

Partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı DYP’den aday olması yönünde gerekli girişimleri yaptıklarını bildiren Karaöz, “ Şu anda kamuoyu araştırması yaptırıyor. Sonucuna göre safını belirleyecek. Genel Merkez düzeyinde kendisini aradık, birlikte siyaset yapalım, seçimlere birlikte girelim teklifini sunduk. Kendisi Fethiye’de 3 dönem seçilirken DYP tabanının azımsanmayacak oyunu aldı. DYP bir hizmet partisi. Saatcı da hizmet adamı. Anlayışımız örtüşüyor. Yerinin DYP olduğunu ilettik. Kendisi DYP’nin adayı olarak seçimlere girerse yüzde yüz seçimleri kazanır. DYP’li bir Behçet Saatcı ile Fethiye çok daha yükseklere çıkar. Kendisini kapılarımızı açtık bekliyoruz. Fethiye’de DYP tabanı çok güçlü. Kazanma şansını bizimle daha çok arttırır. Fethiye parti binamızı önümüzdeki günlerde açacak ve çok daha etkin bir çalışma başlatacağız.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.