Saatcı Dünya Şampiyonunu kabul etti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Dünya Şampiyonu olan Fethiyeli güreşçi Süleyman Atlı’yı kabul ederek kutladı.Ankara Tedaşspor sporcusu Fethiyeli Süleyman Atlı, Dünya Güreş Şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasıyla...

Saatcı Dünya Şampiyonunu kabul etti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Dünya Şampiyonu olan Fethiyeli güreşçi Süleyman Atlı’yı kabul ederek kutladı.

Ankara Tedaşspor sporcusu Fethiyeli Süleyman Atlı, Dünya Güreş Şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasıyla birlikte Başkan Saatcı’yı ziyaret eden Süleyman, başarılarının süreceğini ifade etti. Başkan Saatcı ise, “Fethiyeli sporculara destek olununca neler yapabileceklerini çok iyi bir şekilde görüyoruz” dedi.

Bulgaristan’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonasında, gençler serbest 50 kg’da yarışan Fethiyeli Süleyman Atlı, Dünya Şampiyonu oldu. Aynı zamanda Makedonya’daki Avrupa Şampiyonasına katılıp, Avrupa Güreş Şampiyonu da olan Süleyman Atlı, başarısını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile paylaştı.

Fethiyeli sporculara destek olununca neler yapabileceklerini kendileri gösterdiklerini ifade eden Başkan Saatcı, “Süleyman çocuğumun ailesi, hocası ve Esnaf Hastanemiz dışında pekte katkı yok. Harmanda terimiz yokken, sofrada yer bulan insanlardan değiliz. Çocuğumuz Dünya şampiyonu oldu. Bileği bükülmez Türk gücünü gençler kategorisinde de olsa Dünya’ya bir kez daha gösteren Süleyman’ın gözlerinden öpüyorum. Başarıları daim olsun. Bizde çocuğumuzun yanında olacağız” dedi.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.