Saadet Partisi’ne katılımlar sürüyor

Saadet Partisi’ne (SP) katılımlar sürerken, son olarak Muğla Din Görevlileri Derneği Başkanı Emekli İmam Fevzi Kocabıyık AK Parti üyeliğinden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı.Saadet Partisi’ne geçiş sebebini...

Saadet Partisi’ne katılımlar sürüyor

Saadet Partisi’ne (SP) katılımlar sürerken, son olarak Muğla Din Görevlileri Derneği Başkanı Emekli İmam Fevzi Kocabıyık AK Parti üyeliğinden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı.

Saadet Partisi’ne geçiş sebebini belirten Kocabıyık; “ Emekliyi, memuru, köylüyü, çiftçiyi düşünen ve en güzel zammı veren Merhum Erbakan Hocaydı. Bu oranlar emekliye yüzde 100, memura yüzde 50 oranındaydı. Bugün ise emekli, memur, köylü, çiftçi kan ağlıyor. Kimsenin umurunda değil.” Dedi.

Emekli imamlara Saadet Partisi’ne katılma çağrısı yapan Kocabıyık şunları söyledi: “ Bütün arkadaşlarımı siyaset yapmaları için Saadet Partisi saflarına katılmaya, saflarımızı sıklaştırmaya davet ediyorum. Özellikle emekli imamların da siyaset yapmaları çok mühim. Bizler yıllarca ezildik, öğrenci yerine konduk. Gelin siz de siyaset yapın. Sizin de siyaset yapma hakkınız var. Tüm emekçiler, emekliler Saadet Partisi saflarında siyaset yapsınlar. Saadet Partisi’nin iktidarında yine mutlu bir Türkiye oluşsun. Bu dünyada mutlu yaşama hakkı hep zenginlerin değil tüm insanların, insanlık aleminin.”

Saadet Partisi saflarına katılan Fevzi Kocabıyık ayrıcı Parti İl Sekterliği görevine getirildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.