Refakatçi olarak geldi, ölümden döndü!

Bodrum'un tanınmış simalarından Haluk Kubilay Aksoy ( 67 ) Özel Yücelen Hastanesi'nde bir yakınının yanında refakatçi olarak kaldığı sırada tam  6 ay önce bir gece yarısı aniden felç geçirdi. Hemen Cerrahi Yoğun Bakım...

Refakatçi olarak geldi, ölümden döndü!

Bodrum'un tanınmış simalarından Haluk Kubilay Aksoy ( 67 ) Özel Yücelen Hastanesi'nde bir yakınının yanında refakatçi olarak kaldığı sırada tam  6 ay önce bir gece yarısı aniden felç geçirdi. Hemen Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesine alındı. Rahat nefes alıp verebilmesi için Trakesostami yapıldı. 2 ay Yoğun Bakım Ünitesinde kaldı. Yılmadı, azmi ve içindeki yaşama sevinciyle tekrar hayata bağlandı.

Anestezi Yoğun Bakım Ünitesindeki 2 aylık tıbbi tedavisinin tamamlanması neticesinde Nöroloji Bölümünde Uzm. Dr. Defne Korucu'nun gözeteminde odaya çıktı. Aldığı yoğun fizik tedavi program desteği sonucunda ayağa kalkmayı başaran, yürüyebilen, konuşabilen Aksoy, rahat nefes almasını sağlayan trakeostamiden de kurtulduktan sonra şimdi gönlünce yaşıyor, eğleniyor.

Zamanının çoğunu gençlerle geçiren Aksoy; “ 6 aylık yoğun tedavinin ardından hastaneden taburcu olmak için gün sayıyorum. Hastanedeki çalışanların neşeli, hayata dolu dolu bağlı, pozitif görüşlü tatlı amcası oldum. Burada birbirimizle aile gibi olduk. Resmen öldüm öldüm dirildim ancak içimdeki yaşama sevincimi hiç kaybetmedim. Hayata tutunmama vesile olan tüm doktorlara, hemşirelere, destek hizmet elemanlarına ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Onlar benim meleklerim. Önce Allah'ın izni sonra da onların çabaları neticesinde karşınızdayım.İkinci Baharımı yaşıyorum ” şeklinde konuşarak yaşam sevincini paylaştı.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.